TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk
Месец: м.г
Есенско Генерално Собрание на TEGOVA во Марсеј
Есенско Генерално Собрание на TEGOVA во Марсеј

На  есенскиот состанок на TEGoVA во Марсеј на 27-28 октомври  присуствуваа 95 делегати кои претставува 52 здруженија на оценувачи од 29 земји.