TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk

Надворешни Вешти Лица

Надворешни Вешти Лица

Листа на надворешни соработници – ВЕШТИ ЛИЦА

Во следнава табела се содржани сите наши надоврешни соработници Вешти Лица. Колоните од табелата можете да ги подредувате секоја засебно, растечки или опаднувачки, по име, град, дејност итн. Исто така можете да пребарувате по било кој фактор.

Бр.Име и ПрезимеОбластКонтактГрадЛиценца
1Ана Данева МарковаАкушерство и гинекологијател.070/714 711, е-маил anadaneva@yahoo.comСкопје07-2063/2, 15.06.2015
2Рамадан АлиуАрхитектураС. Горна Бањица, Гостивар08-949/1. 25.02.2016
3Душица Трпчевска АнѓелковиќАрхитектурател.: 075/ 255-377Скопје07-884/2, 11.03.2013
4Маја ЛазаревскаАрхитектурател.: 078/420 500Скопје07-3628/2, 09.12.2011
5Василка КаевскаАрхитектурател.: 072/591-451Скопје07-1151/2, 05.04.2014
6Лилјана КовачеваАрхитектурател : 078 339 362. 02/ 3111 544Скопје23-645/1, 29.01.2016
7Оливер АндоновБезбедносттел.071/ 291 974Скопје07-1634/2, 04.05.2015
8Драган ХристовскиБезбедност и здравје при работател.071 392 538 Е-пошта: dragan.hristovski@dssmith.comСкопје08-1539/2 , 06.06.2017
9Влатко АјтовскиБиотехнологијател.: 075/481-509Берово07-1125/2, 25.03.2014
10Љупчо АнгеловскиБиотехнологијател. 070 433 560 е пошта: angelovski@fvm.ukim.edu.mkСкопје08-4512/2, 03.01.2017
11Оливер КузмановскиБлагородни метали и скапоцени камењател.: 070/898-783 е пошта: kuzmanovskio@yahoo.comСкопје08-3915/2, 05.12.2017
12Оливер ИвановскиВетеринарна медицинател.: 070/409-212, oivanovski@fva.gov.mkСвети Николе07-1373/2, 05.04.2014
13Радмила Чрчева НиколовскаВетеринарна медицинател. 070 262 282Скопје08-1609/2, 20.04.2016
14Трпе РистоскиВетеринарствотел.: 075/349-993, Е-пошта: tristoski@ukim.edu.mkСкопје07-2679/2, 09.12.2011
15Роска ПачемскаГеодезијател. 077 632 982Берово08-1967/1, 06.05.2016
16Ненад АнтевскиГеодезијател.: 075/453 328Куманово08-3975/2, 20.12.2016
17Драги ТодоровГеодезијател.: 071 222 403 е пошта: geodetrad@gmail.comРадовиш07-3589/2, 27.11.2015
18Зоран АрсовГеодезијател.: 070/222-256Свети Николе08-4423/2, 20.12.2016
19Борис ТунџевГеодезијател 070 384 531Скопје08-901/2 , 20.12.2016
20Јован ЈовановГеодезијател.: 070/ 306 440Скопје07-651/2, 20.02.2012
21Виктор СоколовскиГеодезијател.: 071/213-903 е пошта: sokolovski_viktorСкопје07-2636/2, 06.12.2012
22Александар ТушевГеодезијател. 070 306 200, е пошта: tushev@gizzo.mkСкопје08-2338/2, 16.08.2017
23Ѓорге ЗапровГеодезијателл. 078 206 135Струмица08-1446/1. 13.04.2016
24Снежана ДервишоваГрадежништвотел.:070/315-639дома.043/613-365работа.043/232-406Велес07-1654/2, 11.04.2014
25Панче ХристовГрадежништвотел.:075/692-534panhris@t-home.mkВелес07-1236/2, 05.04.2014
26Пепита СтојковскаГрадежништвотел.:078/429993Велес07-1655/2, 08.04.2014
27Шабан АлиуГрадежништвоул. Живко Брајковски бб.Гостивар08-950/1, 25.02.2016
28Стевче ХристовскиГрадежништвотел.: 070/252-739 076/337-472, stevce_h@yahoo.com,Крива Паланка07-1566/2, 05.04.2014
29Гроздан ТрајчевскиГрадежништвотел.: 070/248-296Крива Паланка07-1345/2, 04.04.2014
30Вите ИлиевскиГрадежништвоУл.Октомвриска Револуција бр.28-а-1/13Куманово07-1123/2, 07.04.2014
31Николина ШандевскаГрадежништвотел.: 070/399-394Скопје07-1662/2, 05.04.2014
32Мелита ГугуловскаГрадежништвотел.: 078/394-401, Melita.gugulovska@sava.mkСкопје07-1242/2, 05.04.2014
33Мирјана МитревскаГрадежништвотел.: 075/388-353Скопје07-1045/2, 05.04.2014
34Горан МарковскиГрадежништвотел.070/228 408Скопје07-3206/2, 26.09.2014
35Ристо РибароскиГрадежништвотел.071/ 875 190Скопје07-3212/2, 26.09.2014
36Стојан СрбиноскиГрадежништвоУл.Никола Тесла бр.18-1/50Скопје07-3628/2, 21.11.2014
37Љуљзим БеџетиГрадежништвотел.: 072 245 886, e пошта: Lbexheti@hotmail.comТетово08-3111/2, 29.09.2017
38Сотир СпировскиГрадежништво и архитектурател.070312 612 е-маил dr.sotir@gmail.comБитола07-4808/2, 20.12.2011
39Стефан ХаџиевскиГрадежништво и архитектурател.: 075/327 239Скопје07-2701/2, 20.12.2011
40Јонче СтратиевГрадежништво и архитектурател.: 3121-291; 070/236-992Скопје07-2676/2, 20.12.2011
41Драган ВеличковГрадежништво и архитектурател.: 070/262-184Скопје07-2048/2, 11.05.2012
42Зоран МојсовскиГрадежништво и архитектураУл.Партизанска бр.11БСтруга07-1104/2, 12.03.2012
43Марина СоврескаГрафологијател.: 071/608-683 и 071/210-315, marinasovreska@yahoo.comКочани07-1505/2, 04.04.2014
44Васил ВасилевскиГрафологијател.070/794-423, Е-пошта: gocevasilevski@yahoo.comСкопје07-2517/2, 15.03.2012
45Андреј ФишиќГрафологијател.070/344 919Скопје07-1618/2, 11.07.2014
46Димитар НајденовЕлектротехникаУл. Ленинова бр.89 БитолаБитола07-2194/2, 30.10.2012
47Заре ТрпескиЕлектротехника070/334-400, фик. 042/215-077, trpeski.zare@gmail.comГостивар07-1624/2, 11.04.2014
48Абдулхади СаллманиЕлектротехникател.070/ 698 299Гостивар07-1733/2, 11.05.2015
49Трајче БабановскиЕлектротехникател: 071 242 696Куманово07-660/2, 21.02.2014
50Горан НајдовскиЕлектротехникател.: 075/579-100, Е-пошта:najdovski@gmail.comНеготино07-587/2, 15.03.2012
51Владимир СтојаноскиЕлектротехникател.: 076/298 173Охрид07-795/2, 31.05.2012
52Ирфан ШаќириЕлектротехникател.: 076/ 424 639с.Шемшево07-425/2, 01.02.2013
53Јордан АнгеловскиЕлектротехникател.: 071/563-646Скопје07-767/2, 20.02.2012
54Ацо РистескиЕлектротехникае-маил:acor@mepso.com.mk, тел.076/275 638Скопје07-1582/2, 11.04.2014
55Борис АрсовЕлектротехникател.077/ 640 045Скопје07-1058/3, 11.09.2014
56Влатко СтоилковЕлектротехникател.:070 380 089Скопје08-2428/1, 01.06.2016
57Слободан ТомиќЕлектротехникаТел. 070 349 665Скопје07-2205/2, 16.09.2016
58Марјан ЦветаноскиЕлектротехникател.: 077/939-999Струга07-1564/2, 05.04.2014
59Златко СоврескиЕнергетикател.: 047/262-252; 070557-619; Е-пошта: zlatkosovre@yahoo.comБитола07-332/4, 11.05.2012
60Шемсије ДемириЗаштита на авторските права, другите сродни права и правата од интелектуална сопственосттел 071345 520 е пошта: shemsije.d@hotmail.comГостивар08-1634/2, 09.05.2017
61Владимир ЃорѓиескиЗаштита на авторските права, другите сродни права и правата од интелектуална сопственосттел. 070/494-337. Електронска пошта: vl.gjorgjieski@gmail.comПрилеп07-258/2, 30.01.2014
62Цвета РистовскаЗаштита на авторските права, другите сродни права и правата од интелектуална сопственосттел. 070 235 450Скопје08-4040/4, 01.12.2016
63Милица ШутоваЗаштита на авторските права, другите сродни права и правата од интелектуална сопственостСкопје08-1207/2, 23.03.2017
64Љубиша СтефаноскиЗаштита на авторските права, другите сродни права и правата од интелектуална сопственосттел. 076 409 500 меил: stefanoski_ljubisa@yahoo.comТетово23-852/1, 19.02.2016
65Стојан ВелкоскиЗаштита на животната средина и екологијател.: 076/256 390Скопје07-2066/2, 18.06.2012
66Стојан СлавескиЗаштитата при работател.:071/293549Велес07-4527/2, 20.02.2013
67Младен КостадиновЗемјоделствотел.: 070/571-754Гевгелија07-1090/2, 05.04.2014
68Виолета ДимовскаЗемјоделствоУл.Љубашка бр.16Кавадарци07-1227/2, 23.03.2012
69Жаклина ГолчеваЗемјоделствотел.: 070/384-242; Е-пошта: zgolceva@yahoo.comКочани07-1672/2, 11.04.2014
70Добре АндовЗемјоделствотел.075/336 823 е-маил dr_andov@yahoo.comКочани07-3234/2, 09.10.2014
71Миле ЈакимовскиЗемјоделствотел.072/ 220 223Куманово07-479/2, 16.04.2015
72Ацо РистевскиЗемјоделствотел.: 070/212-785Охрид07-1039/2, 11.03.2014
73Миле ПешевскиЗемјоделствотел.: 070 243 616 е-пошта: mile.pesevski@yahoo.comСкопје08-1035/2, 20.09.2017
74Сашо КутлешовскиЗемјоделствотел.: 070 409 837, е пошта: kutleshovski@yahoo.comСкопје07-1128/2 , 18.06.2012; 08-158/2, 17.01.2018
75Елисавета Шеќерова ЛовренЗемјоделствотел.: 075/ 414 116Скопје07-475/2, 13.02.2014
76Снежана КостовскаЗемјоделствотел.: 075/ 268 956 Е-пошта: megiko@yahoo.comСкопје07-1368/2, 10.04.2014
77Кирил ТодоровЗемјоделствотел.070/ 328 263Скопје07-21/2, 09.01.2015
78Тошо АрсовЗемјоделствотел. 070 750 474 е-маил: arsovtose@yahoo.comСкопје07-2453/2, 05.08.2015
79Дане БошевЗемјоделствотел: 070 344 448, меил: dbosev@yahoo.comСкопје08-916/1, 16.02.2016
80Мери ПетрескаЗемјоделствотел. 070 403 935, 078 403 925 е пошта: meri_petreska@yahoo.comСкопје08-4462/2, 03.03.2017
81Горан СтојановскиЗемјоделствотел. 070 337 910 е пошта: goran2804@yahoo.comСкопје08-597/2, 12.06.2017
82Душан СпасовЗемјоделствотел. 075 499 872 е пошта dusan.spasov@ugd.edu.mk23-830/1, 19.02.2016
83Златко АрсовЗемјоделство, шумарство и водостопанствотел.3155-277 лок.192, 071/269-584; Е-пошта:zlatko.arsov@zf.ukim.edu.mkСкопје07-2756/2, 21.08.2014
84Недељка НиколоваЗемјоделство, шумарство и водостопанствотел.: 070/357 531Штип07-687/2, 20.02.2012; 08-2503/2, 16.08.2017
85Сања ТрајковаИнтерна медицинаУл.Ениџевардарска бр.6Скопје07-3327/2, 07.10.2013
86Ирина ТоновскаИнтерна медицинател. 070 400 202, e пошта: tonovskai@yahoo.comСкопје08-1796/2, 06.06.2017
87Флорин АсаниИнформатички технологиител. 070 631 211, е пошта: florin.usht@gmail.comГостивар08-3075/2, 29.09.2017
88Владимир СтојаноскиИнформатички технологиител.: 076/298 173Охрид07-795/2, 31.05.2012
89Славчо ЧунгурскиИнформатички технологиител.: 070/ 233 283Скопје07-2372/2, 08.07.2013
90Орце СимовИнформатички технологиител.:075 446 395Скопје08-2768/2, 16.09.2016
91Костадин ДуковскиКриминалистика и криминологија070/359-784, еЕ-пошта:kosta.dukovski@yahoo.comСкопје08-863/2, 12.06.2017
92Максим АцевскиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.:070235556Велес 08-246/2, 01.11.2018
93Благородна АмповаМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.:075/558056Велес 08-887/2, 20.09.2017
94Здравко ПетровМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 070/218-349; email: zdravko_petrov@t-home.mkГевгелија07-989/2, 04.04.2014
95Марија Магдинчева ШоповаМатеријално сметководствено и финансиско работењеул.7-ми ноември бр.30Гевгелија07-2306/1, 15.06.2011
96Хасим ДеариМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 078. 436 003Гостивар07-2081/2, 07.06.2013
97Булент ДервишиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.075/240 906Гостивар07-1517/2, 24.04.2015
98Владе КрстевМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 075/336 097 е пошта: vlade.krstev@yahoo.comДелчево08-3905/2, 20.09.2017
99Виктор ТодоровМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.070/ 213 059Кочани08-2732/2, 19.09.2017
100Оливера Ѓорѓиева ТрајковскаМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.075/ 499 789Кочани07-2304/1 , 15.06.2011
101Милена Петрушевска СпасовскаМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.078 334 009. е-пошта: estrela_m_kont@hotmail.com, milena_petrusevska@hotmail.comКуманово08-1884/1, 20.04.2016
102Слаѓана ДавчеваМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 076/241-910; 043/361-983Неготино07-1143/2, 25.03.2014
103Елмедина ШуајибиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 070 546 429. е-пошта: e.shuajibi@eust.edu.mkНеготино08-1601/2, 02.05.2017
104Невена КаранфиловаМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 076/433-615; proofis@yahoo.comРадовиш07-1507/2, 11.04.2014
105Илчо КаровМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 070/878 357Скопје08-4294/2, 20.09.2017
106Емануела ЕсмероваМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 070/743-758; 077/828-747Скопје08-2844/2, 20.09.2017
107Елизабета Дамеска ЈовановскаМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 071/387-166 е пошта: betij@gmail.comСкопје08-2101/2, 24.08.2017
108Сашо ГеоргиевскиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 076/ 447-698Скопје08-3393/2, 20.09.2017
109Атиља АдемиМатеријално сметководствено и финансиско работење тел: 078 856 600, е пошта: atila.vestak@yahoo.comСкопје08-4420/2, 20.09.2017
110Слободан ВељковиќМатеријално сметководствено и финансиско работењеУл.Радика бр.1/3-3,Скопје07-1661/2, 11.04.2014
111Горан МарковскиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.070/ 330 360Скопје08-3952/2, 13.09.2017
112Зоран МилошевскиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.070/399 377, е пошта: milosevski_zoran@yahoo.comСкопје08-3955/2, 20.09.2017
113Јагода ВељковскаМатеријално сметководствено и финансиско работењеУл.Маршал Тито бр.22-3/17Скопје07-2521/115, 20.12.2011
114Александар КостадиновскиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.078/ 312 161Скопје08-4009/2, 20.12.2016
115Шкодране ДарлиштаМатеријално сметководствено и финансиско работењее пошта: shkodranе_dardhishta@juzr.org.mkСкопје08-1898/2, 06.06.2017
116Анета ТрајковскаМатеријално сметководствено и финансиско работење тел. 070 295 432Скопје08-888/2, 06.06.2017
117Ганимете АјдариМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 044 330276, моб.: 070/330-277, Е-пошта:g.ajdari@hotmail.comТетово08-2452/2, 16.08.2017
118Зулџелал АјдариМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.: 044/330-276, 071/330-277; Е-пошта: xhelalajdari@gmail.comТетово08-2451/2, 16.08.2017
119Мерале Фетахи ВехапиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел.070/488 499Тетово07-246/2, 21.01.2015
120Бујамин АсаниМатеријално сметководствено и финансиско работењетел. 070 941 796Тетово08-4234/2, 17.11.2016
121Ружди МатошиМатеријално сметководствено и финансиско работењетел. 070383 961, matoshi.r@gmail.comТетово08-4308/2, 07.12.2018
122Цвета РистовскаМатеријално сметководствено и финансиско работење07-2938/2, 22.07.2011
123Лепосава КитановскаМатеријално сметководствено и финансиско работење, финансиско и сметководствено работењетел.: 078/218 827Скопје08-225/2, 20.09.2017
124Душко ЈанкуловскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/207 139Битола07-2521/129, 20.12.2011
125Димитар АневскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 078/228-626Битола08-2703/2, 20.09.2017
126Симона СавиќМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 072/204 008Богданци07-2521/163, 20.12.2011
127Ацо ПетровМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.:070/216-127Велес07-1033/2, 06.03.2012
128Ристо КотевМатеријално, финансиско и сметководствено работењеУл.Јосиф Јосифовски, бр.6Гевгелија07-1692/2, 11.05.2012
129Илија ЈанковскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 078/417-522, меил: fvtkonsalting@yahoo.comКавадарци07-553/2, 14.03.2014
130Антонио ГеоргиевМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/218 202Кратово28.02.1902
131Синиша СпасиќМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел. 077 965 829, sinisa092002@yahoo.comКуманово27.02.1902
132Веле ТодороскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењеУл. Веле Марков бр.41Охрид07-2521/143, 20.12.2011
133Киро КостовМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 076/ 462-308; Е-пошта:kostovkire@yahoo.comСвети Николе08-4006/2, 20.12.2016
134Драган ИвановМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/ 873 977Свети Николе07-2325/2, 11.07.2013
135Панче ЈовановскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 077/804 110Скопје07-4471/2, 20.12.2011
136Оливера КлинчароваМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/358-171Скопје07-1051/11, 06.03.2012
137Анита СтамноваМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 075/402-324Скопје07-1037/2, 06.03.2012
138Снежана Костовска ФрчковскаМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 075/276-369Скопје07-4916/2, 20.02.2012
139Игор ТантуровскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 076/ 454 900Скопје07-4476/2, 22.01.2013
140Наташа ГаицаМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/275 351,Скопје07-491/2, 20.02.2013
141Биљана КиселичкиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 071/317 610Скопје07-2319/2, 24.06.2013
142Александар ТишовскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/ 816-809Скопје07-3460/2, 21.10.2013
143Елизабета Ристовска ПетровскаМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 075/ 205 700Скопје07-3225/2, 02.10.2013
144Иван ЃоргиевскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењеБул. Октомвриска Револуција бр.8/2-5Скопје07-1124/2, 05.04.2014
145Козмо МиладиноскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 077/861-972Скопје07-753/2, 05.04.2014
146Емилија Голева ПротоѓероваМатеријално, финансиско и сметководствено работењее-маил: emilijag@mepso.com.mk, тел.072/306 951Скопје07-1581/2, 05.04.2014
147Жарко КамчевМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/409 505Скопје07-864/2, 14.03.2014
148Сашо ВасилевскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.075/ 220 700Скопје07-1583/2, 08.04.2014
149Билјана СтевковскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070 385 036Скопје08-1600/2, 02.05.2017
150Зуле СтојановаМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 075/952 963Струмица07-2521/167, 20.12.2011
151Раметула ФератиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/278 236Тетово07-3138/2, 26.09.2012
152Гарип АлимиМатеријално, финансиско и сметководствено работењетел.: 070/224 542 Е-пошта:garipalimi@hotmail.comТетово07-2317/2, 25.10.2012
153Драшко АтанасоскиМатеријално, финансиско и сметководствено работењеУл.Радован Цониќ бр.78 Тетово07-2581/2, 06.08.2013
154Орданче АмбарковМашинствотел.:078/463-277Велес07-1513/2, 05.04.2014
155Нада ТрајковскаМашинствотел.: 071/918-737 или 031/426-625Куманово07-1666/2, 11.04.2014
156Ердинч РакиповскиМашинствотел.: 078/ 424 383Охрид07-2234/2, 24.06.2013
157Иван ЃаковскиМашинствотел.: 075/489 676Скопје07-842/2, 11.03.2013
158Соња ИвановаМашинствотел.: 070/365-184, Sonja.ivanova66@gmail.comСкопје07-1718/2, 05.04.2014
159Илија ВелјаноскиМашинствотел.: 076/480-109, ilija.veljanovski@yahoo.comСкопје07-855/2, 05.04.2014
160Дејан КасовскиМашинствотел.: 075/690 210, е-маил:kasovskidejan@yaho.comСкопје07-1659/2, 05.04.2014
161Спиро ГаврилоскиМашинствотел.: 070/234-975; Е-пошта: kondiko@t-home.mkСкопје07-1651/2, 11.04.2014
162Гоце АтанасовМашинствотел.: 075/ 208 287 Е-пошта: gocea2@t-home.mkСкопје07-1056/2, 24.03.2014
163Дејан ОрдевскиМашинствотел.078/ 242 550Скопје07-857/2, 21.08.2014
164Филип ГулевскиМашинствоТел.: 070 267 891 е пошта: gulevski_f@yahoo.comСкопје08-2939/2, 10.02.2016
165Стоимко ЗлатковскиМашинство и сообраќајУл. Кланица бр.6/8Битола07-4112/1, 15.06.2011
166Златко СоврескиМашинство и сообраќајтел.: 047/262-252; 070557-619; Е-пошта: zlatkosovre@yahoo.comБитола07-332/2, 15.03.2012
167Данијела Спасиќ ТомовскаМашинство и сообраќајУл.Титово Митровачка бр.2/1-9Куманово07-1174/2, 20.03.2012,
168Деан БрковскиМашинство и сообраќајтел. 071/287-162 и 070/316-325; Е-пошта. dean.brkovski@yahoo.comСкопје08-4012/2, 20.12.2016
169Тони СрбиноскиМашинство и сообраќајтел.: 071/330-723; Е-пошта: tsrbinoski@yahoo.comСкопје07-1207/2, 23.03.2012
170Перо СтефановскиМашинство и сообраќајтел.: 076/267-998Скопје07-4206/2, 26..11.2012
171Винко ГаицаМашинство и сообраќајтел.: 070-275 309Скопје07-1789/2, 21.05.2013
172Орце ЃоргиевскиМашинство и сообраќајтел.: 070/392 559Скопје07-4382/1, 30.11.2012
173Кољо КраљевскиМашинство и сообраќајтел.: 076/558-377Скопје07-744/2, 25.03.2014
174Јовица СтефановскиМашинство и сообраќајтел:+389 32 609 479, 070/264-058; Е-пошта: jovicastefanovski@yahoo.comШтип07-142/2, 15.03.2012
175Цветанка РистиќМашинство и сообраќајУл.Никола Русински бр.3-а/2-1507-2931/2, 20.12.2011
176Стефан ТодоровМедицина на трудотУл.Трифун Хаџијанев, бр.5-35Скопје07-1942/2, 11.05.2012
177Михаил ИвановНевропсихијатријател.: 071/215-883Кочани07-2707/2, 20.02.2012
178Лиљана ИлиевскаНевропсихијатријател.: 070/213 745Скопје07-3628/2, 09.12.2011
179Василка ВелиноваНевропсихијатријател.: 075/ 386 327Скопје07-4095/2, 21.01.2014
180Никола СтерјоскиНевропсихијатријател.070/262 408 е-маил drsterjoski@gmail.comТетово07-3156/2, 25.09.2014
181Мери Јаковчевска КујунџискаНевропсихијатријател.: 076/435 90523.02.1902
182Митре МилошевскиНеврохирургијател.070/232 727Охрид07-3124/2, 25.09.2014
183Спасе ЈовковскиНеврохирургијател.: 070/205-441Скопје07-1429/2, 17.04.2012
184Горан АлексовскиОпшта хирургијател.: 075/285 596Скопје07-3657/2, 20.12.2011
185Андреја ГавриловскиОпшта хирургијател.: 070/259-091Скопје07-1469/2, 25.04.2013
186Дано КулевОпшта хирургијател.: 070 688 89807-3500/2, 24.10.2013
187Ѓорѓи ЈотаОпшта хирургијател.072/ 612 400, е-маил jotamak@hotmail.com07-2099/2, 11.09.2014
188Љубомир БогојевскиОртопедијаул. Мирче ацев Е/2-6Охрид08-1912/1, 22.04.2016
189Тони ТалескиОртопедијател.: 075/639 379Прилеп07-4470/2, 20.12.2011
190Јовица ГавриловскиОртопедијател.: 070/275 454Скопје08-4432/2, 20.12.2016
191Виктор КамнарОртопедијае пошта: kamnar25@gmail.comСкопје07-1103/2, 12.03.2012
192Златко ТемелковскиОртопедијаБул.АСНОМ бр.46/2-1Скопје07-2368/1, 15.06.2011
193Зоран БожиновскиОртопедија070 260 786 е пошта: bozinovski.z@gmail.comСкопје08-556/2, 22.01.2017
194Ѓорѓе ЗафировскиОртопедијател.: 070/225 540Скопје07-4046/2, 25.10.2012
195Јасмин ЦиривириОртопедијаУл.Франклин Рузвелт бр.63А/3-5Скопје07-940/2, 05.04.2014
196Светлана Димитриеска ЌипровскаОртопедијател. 070 581 890Скопје08-1132/1, 09.03.2016
197Александар СавескиОртопедијател:070 260 266,Скопје08-2466/1, 13.06.2016
198Александар ТрајановскиОртопедијател: 078 710 969Скопје08-2455/1, 13.06.2016
199Душанка Грујоска ВетаОртопедијател.:070 335 235. емаил: dr.dusanka@t.mkСкопје08-2422/2, 06.07.2016
200Гоце АндоновОртопедијател.: 070/310 005Струмица07-2703/2, 20.12.2011
201Марина Давчева ЧакарОториноларингологијаУл. Ганчо Панзов бр.22/15Скопје07-2367/1, 15.06.2011
202Габриела Копачева БарсоваОториноларингологијаБул. ЈНА бр.66/2-9Скопје07-3765/2, 20.12.2011
203Роза АнгеловаОфталмологијаУл.Вељко Влаховиќ бр.20/33Скопје07-4593/2, 27.12.2012
204Гордана ЗлатеваОфталмологијаБул.Видое Смилевски Бато бр.19/2/7Скопје07-4594/2, 28.12.2012
205Ирина БогдановаОфталмологијаУл.ул.Народен Фронт бр.25/20Скопје07-532/2 20.02.2013
206Емилија Ѓошевска ДаштевскаОфталмологијател.: 078 350 140Скопје07-2954/2, 13.09.2013
207Ана Кедева-ПетроваОфталмологијател.: 075/242-284, email:a_kedev@yahoo.comСкопје07-1118/2, 25.03.2014
208Весна ЧелеваОфталмологијател.070/ 363 281Скопје07-1518/2, 04.05.2015
209Анкица АнговаОфталмологијател. 078/ 446 950Струмица08-3862/2, 03.11.2016
210Страхил ГазеповОфталмологијател 078 494 151. емаил: gazepovstrahil@gmail.comШтип08-2698/2, 06.07.2016
211Рубин БошкоскиПожари и експлозиител.02 3117 222Скопје07-1766/1, 12.05.2015
212Милорад ЈеремиќПсихијатријател.: 070/269 788Скопје08-4104/2, 20.12.2016
213Димитар БоневскиПсихијатријател. 070 332 062Скопје08-4082/2, 20.12.2016
214Мирјана СавескаПсихијатријател.: 075/ 427 921Скопје07-3530/2, 03.04.2012
215Славица Арсова Хаџи АнѓелковскаПсихијатријател.: 070/255 436Скопје08-4212/2, 20.12.2016
216Љубинка ДамјановиќПсихијатријател.075/210 405 е-маил bube.lj@gmail.comСкопје07-3362/1, 14.09.2011
217Ставре ГрамовПсихијатријател.: 075/406 789Скопје08-1955/2, 24.08.2017
218Стојан БајрактаровПсихијатријател.: 070/275 306Скопје08-4105/2, 20.12.2016
219Анета Ристеска ОрдевскаПсихијатријател.: 075/273-099Скопје07-4528/2, 10.01.2013
220Виктор ИсјановскиПсихијатријател.: 070 539-080, е пошта: viktorisjanovski@yahoo.comСкопје07-2527/4, 02.03.2015
221Александар МарцикиќПсихијатријател.: 070/367 284 е пошта: evromedika@yahoo.comСкопје08-19/2, 20.09.2017
222Елизабета Петрушевска МихајловскаПсихијатријател.: 070/355 191Скопје07-4315/2, 21.01.2014
223Илчо ШарламановПсихијатријател.: 077/ 863 995Струмица07-739/2, 20.02.2012
224Јасмина СтепаноскаПсихијатријател.: 070/ 255-71007-898/2, 11.03.2013
225Крсте МаљановскиПсихологијател. 071 233 891Скопје07-3104/2, 20.02.2012
226Јасминка ЈошеваРадиологијател.: 070/273-901Скопје07-3882/2, 26.11.2012
227Петар ЈаневскиРадиологијател.: 078/ 233 122Скопје07-2450/2, 08.07.2013
228Ристо ДамбовРударствотел. 075 499 923Радовиш07-898/2, 24.03.2015
229Зоран ЈошевскиСообраќајтел. 070 283 435 е пошта: zjosevsli@yahoo.comБитола08-2507/2, 20.12.2016
230Владо ЛасовскиСообраќајтел.: 070/218-949Битола07-845/2, 05.04.2014
231Николче ТалевскиСообраќајтел.075 535 733Битола08-2451/2, 06.07.2016
232Таџедин АјдариСообраќајтел.071 245 597Брвеница, Челопек08-4328/2, 24.11.2016
233Дончо ДубровСообраќајтел.: 075/ 324 765 Е-пошта: dubrovd@t-home.mkКавадарци07-594/2, 03.03.2014
234Бобан СтојановскиСообраќајтел.: 070/308-213; email: s_boban@yahoo.comПрилеп07-1576/2, 11.04.2014
235Дејан ЗлатескиСообраќајтел.070/ 494 471, е-маил dejanzlateski@yahoo.comПрилеп07-967/2, 23.06.2014
236Горан ПрастовСообраќајтел.075/795-193; Е-пошта. prastov_goran@yahoo.comРадовиш07-1450/2, 16.07.2014
237Гроздан АнгеловскиСообраќајтел.: 075/402-168, grangelovski@gmail.comСкопје07-1623/2, 05.04.2014
238Дејан ТрпевскиСообраќајтел.: 075/487-258, trpevskikd@yahoo.comСкопје07-1584/2, 05.04.2014
239Љубе ПостоловСообраќајтел.078/365 262Скопје07-741/2 05.04.2014
240Кире ДиманоскиСообраќајтел.075/ 213 231Скопје07-2092/2,16.06.2015
241Ељмир МустафаиСообраќајтел.: 071/240 079 Е-пошта: elmmus@yahoo.comТетово07-941/2, 26.03.2014
242Цена ДимоваСтоматологија и орална хирургијател.: 070/338-392Скопје08-1288/2, 20.09.2017
243Алексеј ДумаСудска медицинае пошта: drduma@yahoo.comСкопје08-409/2, 17.01.2018
244Агим РамаданиСудска медицинаУл. Браќа Миладинови бр.400-А/19Тетово07-2347/1, 15.06.2011
245Миле СпировскиТехнички наукител.: 075/462-797Битола07-4075/2, 26.11.2012
246Ќире ЈакимоскиТехнички наукител.076/ 901 852, е-маил:kire_jakimoski@yahoo.comГостивар07-3408/2 , 28.10.2014
247Ружица Јовановиќ МалиновскаТехнолошко инженерствотел.: 075/ 444 524Скопје07-4299/2, 15.01.2014
248Емилија Стојковска-ПемовскаТрауматологијател:3147 760; моб.: 071/351-050Скопје07-1230/2, 23.03.2012
249Илија ТодоровТрауматологијател.: 070/332-363Скопје07-737/2, 20.12.2012
250Христијан КостовТрауматологијател.: 070/775-599Скопје07-1986/2, 11.05.2012
251Ѓорѓе ЗафировскиТрауматологијател.: 070/225 540Скопје07-4046/3, 25.10.2012
252Сотир СтавридисУрологијател.070/ 248 707Скопје07-4108/2, 26.12.2014
253Татјана ИлиевскаФизикална медицина и рехабилитацијамоб: +389 75 386 343, 071 343 821 mail: ilievska.tatjana@gmail.comСкопје07-1156/2, 05.04.2014
254Мимоза РистоваФизички наукител.071/214 013, е-маил: mima.ristova@gmail.comСкопје07-716/2, 16.03.2015
255Небојша НастовХирургијател.: 070/234-898, е пошта: nastovnebojsa@gmail.comСкопје08-557/2, 22.01.2017
256Игор КостовХирургијател.: 070/ 262 292Скопје07-3840/2, 30.10.2012
257Иљбер БесимиХирургијател 075200010Тетово23-607/1, 28.01.2016
258Виктор КамилоскиХирургија и ТрауматологијаБул.Кузман Јосифовски Питу бр.30/3-1Скопје08-3399/2, 16.10.2017
259Катерина КасапиноваХирургија и Трауматологијател.: 076/405-555Скопје08-3398/2, 16.10.2017
260Николчо ВелковскиШумарствотел.: 072/228 819 Е-пошта: nvelkovski@sf.ukim.edu.mkПехчево07-361/2, 18.06.2012
261Димче АнастасовШумарствотел.: 070/253 965 Е-пошта: dimce_anastasov@yahoo.comРадовиш07-3933/2, 25.10.2012
262Кирил КрстевскиШумарствотел.: 070 708 576Скопје07-4264/2, 20.12.2011
263Горан СтојковскиШумарствотел.: 070/364-384; Е-пошта:goran_stojkovski@live.comСкопје07-1548/2, 17.04.2012
264Лавдрим ВелиуМатеријално сметководствено и финансиско работењетел: 071/249-195
E-пошта: lavdrimv@gmail.com
Скопје08-884/2 од 07.02.2019
265Јакуп МамутиСообраќајтел. 071/382-554Гостивар08-562/2022 од 11.7.2022
266Иван ЃаковскиМашинствотел. 075/489-676Скопје08-1601/2 од 11.3.2018
267Земирија ЗекириМашинство
268Невзат ЗекирСообраќајтел. 075/402-164Скопје08-1533/2 од15.3.2019
269Дамјан МирчевскиМашинствотел. 072/314-585Скопје08-1521/2 од 8.4.2019
271Зекирија ЗекириМашинствотел. 070/386-802Студеничани08-258/21 од 23.3.2021