TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk
Месец: м.г
Отчетност за трошењата
Отчетност за трошењата

Објавени се Финансиски и наративен извештај за службени трошоци на носители на јавни функции.