TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk
Category : Вести
СТРУЧНО СОВЕТУВАЊЕ
СТРУЧНО СОВЕТУВАЊЕ

На 02 и 03.2019 година во организација на Бирото за судски вештачења Скопје се одржа  […]

Работна средба и договор со Комора на независни проценители – Р.Бугарија
Работна средба и договор со Комора на независни проценители – Р.Бугарија

На 7ми Јануари 2018 година во Софија Р.Бугарија се оствари работна средба помеѓу Бирото за судски вештачења-Скопје и Комора на независни проценители на Р.Бугарија

Обука за напредни комуникациски вештини
Обука за напредни комуникациски вештини

За да го подигнете нивото на Вашата компанија, добро е да преземете улога на „главен комуникатор“, со што ќе бидете сигурни дека вработените ги разбираат Вашите визија, цели и инструкции.

Есенско Генерално Собрание на TEGOVA во Марсеј
Есенско Генерално Собрание на TEGOVA во Марсеј

На  есенскиот состанок на TEGoVA во Марсеј на 27-28 октомври  присуствуваа 95 делегати кои претставува 52 здруженија на оценувачи од 29 земји.

БСВ со сертификат ISO 9001:2008
БСВ со сертификат ISO 9001:2008

Бирото за судски вештачења е меѓу првите државни институции која го доби Меѓународниот сертификат за […]