TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk
Месец: м.г
Стручно Советување 2017 Мај 06-07
Стручно Советување 2017 Мај 06-07

III СТРУЧНО СОВЕТУВАЊЕ ,,Сообраќајно-технички вештачења како основа за решавање на судските спорови” Бирото за судски […]