TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk

Стручно Советување

Стручно Советување

Стручно Советување на Биро за процена

Стручно Советување на Биро за процена

 

5-то Стручно советување во организација на Биро за процена на тема

“Сообраќајно – технички вештачења како основа за квалитетно решавање на судски спорови”

За начин на пријавување и плаќање повеќе на нашата покана

Пријавниот лист може да го доставите на три начини:

  1. Лично во архивата на БП
  2. По пошта: ул. Гоце Делчев б.б. – Зграда на МРТ – Спрат 19, 1000 Скопје
  3. Скениран на e-mail: contact@bp.gov.mk

Пријавниот лист може да го пополните и онлајнПРИЈАВЕН ЛИСТ


Податоци за учесниците

Котизација за учествоЦена за сместување (полн пансион)


2.383,00 денари (Двокреветна)

3.276,00 денари (Еднокреветна)

*цената се однесува за едно лице за една вечер

*Хотелската резервација е Ваша обврска