TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk
Месец: м.г
БСВ со сертификат ISO 9001:2008
БСВ со сертификат ISO 9001:2008

Бирото за судски вештачења е меѓу првите државни институции која го доби Меѓународниот сертификат за […]