TEL: +389 70 226655   TEL: +389 2 3222880   FAX: +389 2 3113663   eMail: contact@bp.gov.mk

Стручно Советување 2017 Мај 06-07

Стручно Советување 2017 Мај 06-07
Стручно Советување 2017 Мај 06-07

III СТРУЧНО СОВЕТУВАЊЕ

,,Сообраќајно-технички вештачења како основа за решавање на судските спорови”

Бирото за судски вештачења- Скопје, по трет пат традиционално организира стручно советување од областа на сообраќајните вештачења ,,Сообраќајно-технички вештачења како основа за решавање на судските спорови” , кое ќе се одржи на 6, 7 Мај годинава во хотел ,, ТИНО” – Свети Стефан, Охрид.

Чест и задоволство ќе ни биде доколку и годинава учествувате и го збогатите истото со Вашето присуство, излагање или пријава на стручен труд на една од наведените теми.

Ги молиме сите заинтересирани да се пријават на пријавните листови кои може да ги најдете овде. Повеќе информации во врска со Стручното Советување ќе најдете на нашиот флаер (Покана)

Comments are disabled